Deze week zit inmiddels vol. Volgend jaar wordt de week weer georganiseerd.

Van zondag 6 tm zondag 13 maart organiseert Siosport een sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote.

Het accent van de trainingen ligt wederom op zwem-, fiets- en looptechniek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen in de groep te trainen. Er zijn verschillende ochtend/avondprogramma’s waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende onderwerpen, zoals periodisering(trainingsopbouw) en rompstabiliteit.

Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

Dag 1 Vlucht en aankomst. Zwemtraining. ‘s Avonds bespreking van het programma.

Dag 2 Fietsen 1,5- 2 uur + looptraining techniek

Dag 3 Wissel- en koppeltraining fietsen-lopen en zwemmen in zeeIMG_0916_1024

Dag 4 Vrije dag

Dag 5 Fietstraining 2-3 uurtjes en zwemmen techniek

Dag 6 Lange fietsrit met koffie/lunch stop

Dag 7 Driekamp (zwemmen-fietsen-lopen)

Dag 8 Reisdag

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten

De kosten voor deze sportieve week zijn 595,-  euro op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 165,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

–        2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);

–        alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;

–        gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;

–        transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen          fiets 25 euro extra)

–        speciale editie Trainingsweek Lanzarote 2016 – Siosport fietsshirt

Niet inbegrepen in de prijs is:Schermafbeelding 2015-06-08 om 19.07.15

–        retourvlucht naar Lanzarote;

–        lunch, drankjes en andere versnaperingen

–        annulerings- en reisverzekering;

–        gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 115 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een redelijke basisconditie. De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters. Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken. Hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe voordeliger de vluchten.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl

IMG_0919_1024

IMG_0933_1024

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials