Sportieve Trainingsweek Lanzarote Vrouwen maart 2015

foto accommodatie lanzaroteVan 8 tm 15 maart organiseert Siosport een sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote.

Het accent van de trainingen ligt wederom op zwem-, fiets- en looptechniek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen in de groep te trainen. Er zijn verschillende ochtend/avondprogramma’s waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende onderwerpen, zoals periodisering(trainingsopbouw) en rompstabiliteit.

Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

Dag 1 Vlucht en aankomst. Zwemtraining. ‘s Avonds bespreking van het programma.

Dag 2 Fietsen 1,5- 2 uur + looptraining techniek

Dag 3 Wissel- en koppeltraining fietsen-lopen en zwemmen in zeekoffiestop met taart lanzarote

Dag 4 Vrije dag

Dag 5 Fietstraining 2-3 uurtjes en zwemmen techniek

Dag 6 Lange fietsrit met koffie/lunch stop

Dag 7 Zwemloop eventueel middag uurtje losfietsen

Dag 8 Reisdag

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Vitalclass. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven. Bij voldoende animo is het mogelijk een zwemtraining naar zee (ongeveer op 2 kilometer afstand van het appartement) te verplaatsen. De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten

De kosten voor deze sportieve week zijn 570,-  euro op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

–        2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);

–        alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;

–        gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;

–        gebruik van sauna;

–        transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote (eigen fiets 20 euro extra)

Niet inbegrepen in de prijs is:

–        retourvlucht naar Lanzarote;

–        lunch, drankjes en andere versnaperingen

–        reisverzekering;

–        gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 115 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een redelijke basisconditie. De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters. Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken. Hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe voordeliger de vluchten.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl

groepsfoto met fietsenzee groepsfoto 2012