Eén voor één worden opgeroepen en dan met z’n allen starten vanaf een vlonder. “In één woord: gaaf”, aldus Margriet de Beus. Samen met Linda Burger, Nelleke Baldé en Marloes Nieberg stond zij op 30 juni in Holten aan de start van de 1eDivisiviewedstrijd.

Het werd voor alle leden van het 1eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport een bijzondere wedstrijd. Voor Linda was het haar debuut na haar zwangerschap. Iedereen – en niet in de laatste plaats Linda zélf – was benieuwd naar hoe ze er nu voor stond. Zeker niet slecht: Linda kwam als tiende al uit het water!

Teamgenote Marloes was nóg sneller: zij kwam als derde zwemster het water uit, klaar om te gaan knallen op het fietsparcours: op en over de Holterberg. Met name Margriet en Nelleke waren op de fiets in hun element: “Het parcours lag ons tweeën wel. Het was trouwens wel oppassen geblazen: er zijn enkele valpartijen geweest.”

Het loopparcours kon Margriet eveneens wel bekoren: “Geweldig om drie keer door de finish-ovaal te mogen lopen.” Het was ook in Holten een warme dag, de straatdouches die de organisatie had ingezet kwamen dan ook goed van pas. Uiteindelijk eindigde het team in Holten op de negende plek en staat het op de tiende plek in de tussenstand.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials