Mooie samenwerking 1eDivisieteam in Vroomshoop

Het 1eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport leverde op 8 september mooi teamwerk af tijdens de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Mandy Verbakel vertelt: “Waar veel triatleten afreisden naar Almere, mochten wij naar Vroomhoop voor de teamsprint. Samen met Linda, Liesbet en Marloes stonden we aan de start. Roos en haar zoontje Cas waren er bij als coach en om ons te supporten.”

Het zwemonderdeel van 450 meter vond plaats in een 50-meter buitenbad. “We zwommen naar een mooie 6e plaats! We sprongen snel op de fiets om aan het twee ronden lange parcours te beginnen. Ik nam het eerste kopwerk voor mijn rekening en Marloes nam het daarna over. Op sommige stukken stond een forse wind, we fietsten zo hard als we konden.” Het teamwerk leverde resultaat op: de vier bleven netjes bij elkaar. Al met al resulteerde dit in een 18e fietstijd.

“In de wissel haakte Linda af en bepaalde ik het looptempo. In het tweede rondje ondersteunde ik Marloes en Liesbeth om en om. We liepen een super goede 5km! Met 4,40 per km behaalden we de 12e looptijd en een 16e plaats in de einduitslag. Op naar volgende week, de finalewedstrijd van dit seizoen! We gaan ons in ieder geval handhaven in de 1e divisie!”

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials