Familie Zwemloop Utrecht

Op paaszaterdag 20 april 2019 organiseren Siosport en  Stichting Vrouwentriathlon de 6e editie van de  familie zwemloop vanuit het zwembad Fletiomare, Burg Middelweerdplaats 1 in De Meern. Het loopparcours gaat over een deel van Het Lint, bekend als het fietsparcours van de vrouwentriathlon Leidsche Rijn Utrecht. Ook kinderen en mannen worden uitgenodigd mee te doen.

Kinderen van 8+ t/m 14+doen een zwemloop van 200 m zwemmen (8 banen) en 1,5 km lopen (een heen en weer traject van ieder 750 m).

Volwassenen kunnen op drie manieren meedoen:

  • Individueel lange afstand: 500 m (20 banen) zwemmen en 5 km (2 ronden) lopen (man of vrouw).
  • Individueel korte afstand: 250 m zwemmen (10 banen) en 2,5 km (1 ronde) lopen. Deze optie is alleen voor vrouwen.
  • Als team: een man en een vrouw samen. Beide teamleden doen de lange afstand: 500 m (20 banen) en lopen 5 km (2 ronden). Tijden van beiden worden bij elkaar opgeteld voor het klassement.

Alle deelnemers komen in de individuele klassementen voor hun afstand. Er zijn prijzen voor de snelste drie vrouwen korte en langere afstand en voor de snelste drie mannen. Daarnaast is er een klassement voor de teams er een prijsuitreiking voor het snelste team. Voor alle kinderen is er een aandenken.

Praktische zaken:

  • Er kan vanaf 1 januari 2019 ingeschreven worden via de website van de Vrouwentriathlon. De inschrijvingskosten zijn (exclusief eventuele daglicenties) voor de kinderen € 7,50 en voor de individuele deelnemers € 15,00. Inschrijven klik hier
  • Aanmelding is bij de kantine van zwemvereniging Watervlo (1e verdieping).
  • De organisatie zorgt voor badmutsen en startnummers.
  • De wisselzone voor de kinderen is in het zwembad, voor de andere series onder de overdekte fietsenstalling van het zwembad.
  • Wij rekenen er op dat deelnemers beschikbaar zijn als banenteller in een eerdere of latere serie. Vrijwilligers kunnen zich melden bij vrijwilligers@vrouwentriathlon.nl.
  • Uiterlijk in de week voor het evenement wordt op de website van de Vrouwentriathlon informatie over het banentellen, de startnummers en de baanindeling geplaatst. Er wordt geen aparte deelnemersflyer verzonden.

Schermafbeelding 2014-02-28 om 14.30.53

Foto Fletiomare2