fietsfoto week lanzarote vrouwen maart 2015
engels vlag

Van zaterdag 29 feb tm zaterdag 7 maart 2020 organiseert Siosport voor de TIENDE keer een sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. 

Speciaal voor deze 10e editie worden er wat extra activiteiten georganiseerd om dit jubileum te vieren.  Er zal een workshop zijn mbt  fiets-specifieke vaardigheden, zoals afstellen versnellingen en remmen, bandje wisselen etc. Daarnaast zal de week afgesloten worden met een workshop Paella bereiden door een Spaanse kok. Natuurlijk eten we de eigengemaakte Paella daarna lekker op.

Verder is er een trailrun toegevoegd aan het programma. De driekamp blijft bestaan, daar veel dames dit een leuke afsluiting vinden en naast de competitie met elkaar er ook vaak een competitie is om eigen PR’s te zetten.

groepsfoto Siosport vrouwen trainingsweek Lanzarote 2017
Groep 2017

Het accent van de trainingen ligt  net als voorgaande jaren op zwem-, fiets- en loopgebied . Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen in de groep te trainen. Er zijn verschillende ochtend/avondprogramma’s waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende onderwerpen, zoals periodisering(trainingsopbouw) en rompstabiliteit.

Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

OchtendMiddagAvond
Dag 1Reis en aankomstZwemtraining
(techniek)
Programma
Dag 2Fietsen afstellen
en fietsen 1,5-2 uren
Trailrun
Dag 3
Corestability & fietsrit 3
uren
Zwemmen zeePeriodisering
Dag 4
RustdagFietsworkshop
Dag 5Zwemmen 1-1,5 urenKoppeltraining
F-L-F-L
Dag 6Lange fietsrit met
lunchstop
Dag 7DriekampPaella workshop
Dag 8Terugreis

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten

De kosten voor deze sportieve week zijn 669,-  euro voor de week op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen fiets 25 euro extra)
  • speciale editie Trainingsweek Lanzarote 2020 – Siosport fietshandschoentjes

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets (25 euro extra voor hotel transfer vv)  mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 119 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het bovenstaand schema moet je niet afschrikken.  De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters (maximaal 14). Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken. Hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe voordeliger de vluchten.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl

Via onderstaande link vind je een compilatie van de week in 2019 https://www.facebook.com/siosport/videos/2393382227597393/

Siosport Trainingsweek Lanzarote vrouwen
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials