Trainingsweek Lanzarote 15 tm 22 maart m/v

fietsen op lanzafoto accommodatie lanzaroteTrainingsweek Lanzarote voor wielrenners/triathleten m/v met als afsluiting triathlon 122!

Trainen onder de Spaanse zon om de eerste kilometers te maken voor het seizoen 2015. In week 12 zondag 15 tm zondag 22 maart 2015 organiseert Sione Jongstra een week voor geoefende wielrenners/triathleten  op Lanzarote.

Het accent in deze trainingsweek ligt op fietsen, maar voor de triathleten worden er ook een looptechniek en zwemtrainingen georganiseerd. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf je eigen trainingsschema te hanteren. Dit jaar staat deelname aan de 122 triathlon op zaterdag 21 maart tot de mogelijkheid. Ook deelname in teams is mogelijk.

De week ziet er ongeveer als volgt uit:

Dag 1 Vlucht en aankomst. Middag zwemmen en ‘s avonds bespreking van het programma.
Dag 2 Fietsen 2,5 uur duur en looptechniek
Dag 3 Fietsen 3-4 uren (parcoursverkenning triathlon)
Dag 4 Fietsen klimmen en/of duurloop
Dag 5 1,5 uur losfietsen of rustdag en zwemmen zee
Dag 6 3 uren duur
Dag 7 Koningsrit 5-6 uren/Triathlon 122
Dag 8 Reisdag

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld.

Overig

Op verzoek kan ik ook iets vertellen over voeding, periodisering etc.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Vitalclass. De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement. Een supermarkt zit om de hoek.

Kosten
De kosten voor deze sportieve week zijn 570,- euro op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Je krijgt dan een kamergenoot toegewezen.

Inbegrepen is:

–        2-persoons appartement met kitchenette. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast, een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje;

–        gebruik van 25 meter binnenbad

–        gebruik van fitnessruimte (ook spinning mogelijkheden bij erg slecht weer)

–        7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);terrasje onderweg siosport trainingsweek lanzarote febr 2013

–        gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;

–        gebruik van sauna;

–        transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote (eigen fiets 20 euro extra).

Niet inbegrepen in de prijs is:

–        retourvlucht naar Lanzarote;

–        reisverzekering;

–        gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren (vraag naar de mogelijkheden). Speciaal voor deze reis een aanbieding: 6 dagen voor 115 euro.

Opgeven kan door het aanvragen van een inschrijfformulier via info@siosport.nl

De reis gaat alleen door bij minimaal 8 deelnemers. De organisator (Sione) is geen reisorganisatie en begeleid alleen op locatie. Deelname aan dit trainingskamp geschiedt geheel op eigen risico. De organisator kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor verlies van goederen of eventueel geleden schade. De deelnemer dient zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 

foto groepje op fiets ri Orzola kopie