Mirjam van Gelder – juli 2015

IMG_2717“In augustus 2014 ben ik gestart met een combinatie van hardlopen, fietsen en zwemmen. Ik was op zoek naar een nieuwe (sportieve) uitdaging. Hoewel ik al een aantal jaren 2x per week ging hardlopen, moest ik nog wel even leren zwemmen (“met je hoofd onder water….?!”) en fietsen (“uitklikken pendalen bij het stoplicht….?!”). Het doel was een sprint tiathlon in 2015.

Ik volgde een borstcrawl cursus en een fietscursus. Een goed trainingschema kon ik echter niet vinden op internet. Ik deed maar wat eigenlijk. Daarnaast maakte ik alle klassieke beginnersfouten. Zoals te weinig eten/drinken.

Bij de vrouwentriathlon maakte ik kennis met Sione. Een aantal zaken sprak mij direct aan:

1.       Sione is (ervarings)deskundige, ze weet waar ze het over heeft en kan goed motiveren.

2.       Er wordt gewerkt met een online trainingsschema op maat. Hierin staan niet alleen de trainingen, maar er kan ook feedback gegeven worden.

3.       Ik kan met mijn vragen bij haar terecht (per e-mail of telefonisch).

Ik maak sinds een aantal maanden gebruik van de coaching van Sione. Het bevalt mij uitstekend. Ik hoef niet meer na te denken over trainingsopbouw, over rustdagen etc. Ik volg gewoon mijn schema en merk dat dit resultaat heeft. Ik heb onlangs mijn eerste 1/16e uitgelopen en ben nu aan het trainen voor mijn eerste 1/8e in augustus 2015. Met de begeleiding van Sione zie ik dit met vertrouwen tegemoet. Ik kan Sione dan ook van harte aanbevelen!

Mirjam van Gelder”