De lijnen op het plafond, de zwemlijn naast je, de badrand aan de andere kant. In het zwembad is het over het algemeen niet zo moeilijk om recht te zwemmen en je te oriënteren. Na 25 of 50 meter (afhankelijk van het zwembad waarin je traint) keer je weer om en zwem je dezelfde rechte lijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk in open water? En ga je kopje onder tijdens een massastart met vele triatleten? Hoe controleer je jouw ademhaling en slag met al die golven? En hoe kun je je het beste oriënteren zonder al die geruststellende herkenningstekens? Je leert er alles over tijdens de speciale open water clinics.

Verschijn ook zelfverzekerder aan de start van een triathon en geef je op voor één van de clinics in Utrecht. Doe je mee aan de Vrouwentriathon, dan is dit het unieke moment om het zwemparcours vast te verkennen.  Data voor de open water clinics 2018 zijn:

  • Maandag 11 juni (met mogelijkheid om wetsuit te testen)*
  • Woensdag 13 juni (met mogelijkheid om wetsuit te testen)*
  • Maandag 18 juni (reserve datum)

Kosten
7,50 euro per clinic (2 voor 12,50 euro)

Siosport half/jaarcoachees 6,00 euro per clinic (2 voor 10,00 euro)

*Wetsuit testen

Op maandag 11 en woensdag 13 juni is het tevens mogelijk om een wetsuit van het merk Mako te testen. Wel onder voorbehoud dat er genoeg animo is. Bij aanschaf van een wetsuit krijg je 10% korting en heb je het wetsuit voor de start van de vrouwentriathlon in huis (mits jouw wetsuit op voorraad is). Als je een wetsuit wilt testen, zal je wel een deel van de clinic missen, maar deze kan je eventueel bij de andere clinic volgen. Het volgen van 2 clinics geeft veel dames het vertrouwen om er op de wedstrijddag helemaal klaar voor te zijn.

Locatie: Haarrijnse Plas, Utrecht
Aanvang: 19.00 uur (duur circa een uur)

Inschrijven
Geef je nu op via info@siosport.nl

Geef bij je inschrijving aan of je een wetsuit wilt passen.

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials