Siosport (Sione) werkt samen met een aantal partners. Sione heeft door de jaren heen een band met deze partners opgebouwd en heeft zelf goede ervaringen met hun producten/diensten. De coachees krijgen bij veel van deze partners kortingen (zie coaching). Als coach vind ik het belangrijk om mijn atleten op het gebied van gezondheid, producten, voeding, etc te kunnen adviseren. Daarnaast hebben de meeste partners Sione tevens ondersteund om haar sportieve doelen te bereiken. Met sommige werkt ze zelfs al meer dan 15 jaren samen. Hieronder vind je deze partners met een korte uitleg en link naar hun websites.

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Wanneer de zon aan de hemel staat en de weilanden op hun groenst zijn ervaar je de natuur op zijn best. Daar houden wij van, puur natuur! Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier. Sione werd met BYE tweemaal Wereldkampioen Ironman op Hawaii in haar Age Group. BYE producten zijn te bestellen via Siosport.

logo triathlonaccessoires.nl

Triathlonaccessoires.nl is sinds 2001 in Nederland en Belgie actief en is inmiddels doorgegroeid tot de grootste triathlon winkel van de Benelux. Het assortiment is zeer uitgebreid aan specialistische triathlon artikelen (meer dan 150 merken) maar bevat ook fiets-, hardloop- en zwemkleding van de grootste merken. Naast de online winkel beschikken we ook over een fysieke winkel in Volkel (NL) van 2500m2 waar alles voor de triathleet te vinden is. Daarnaast hebben we in Brasschaat (BE) een winkel geopend van 500m2 om onze positie in België te versterken.

Met een hart voor triathlon en een oog voor kwaliteit heeft BTTLNS inmiddels een compleet assortiment van premium producten op de markt gezet. Door een perfecte samenwerking tussen een eigen test team en gerenommeerde ontwerpers ligt onze focus continue op ontwikkeling. Elk product wordt met de hoogste precisie gefabriceerd van de beste materialen, volledig getest en gekwalificeerd! Sione zwemt al drie jaren in een BTTLNS wetsuit en gebruikt de andere BTTLNS triathlonproducten met grote tevredenheid.

In 2007 werd BLACKROLL®️ opgericht in Duitsland. Het bedrijf staat hoog aangeschreven in de gezondheids- en fitness sector om de kwaliteit van zijn producten. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van spierpijn en fascia-problemen. BLACKROLL®️ biedt mensen van alle leeftijden en sportniveaus de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren door eenvoudige oefeningen te doen en zelfmassage-technieken te gebruiken. Blackroll producten zijn te bestellen via Siosport.

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

ChiroMotion is dé praktijk voor chiropractie en sportchiropractie. In onze praktijk streven we ernaar om ervoor te zorgen dat sporters snel blessurevrij zijn, de beste prestaties kunnen leveren, en blessures zoveel mogelijk te voorkomen. We werken veel samen met Sione. ChiroMotion is gespecialiseerd in klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat zoals rug-, nek- en hoofdpijnklachten en tevens zijn we gespecialiseerd in sportblessures. Onze chiropractoren zien veel (top)sporters en twee chiropractoren maken deel uit van Sunweb en Jumbo-Visma. Zij behoren tot de medische staf van deze wielerteams, en tot de staf van de Nederlandse Triatlon Bond.

FOOTCONNECTION is het adres voor loop- en fietsanalyses, loopschoenen en in- en/of aanpassingen aan loop- en fietsschoenen! Met meer dan 25 jaar ervaring zijn ze toonaangevend in Nederland. Ze beschikken over een loopband met drukmeetplaat en het 3D Bioracer analysesysteem. De zooltjes van FOOTCONNECTION zijn volledig handwerk en ze printen als enige in Nederland gepersonaliseerde Carbon zolen. Bekijk hun website voor alle informatie.

logo autorentvitesse

AutoRent Vitesse is al ruim tachtig jaar een gevestigde naam in Utrecht. Het familiebedrijf is gevestigd aan de Koningsweg in Utrecht-Oost, vlakbij de Waterlinieweg, en specialiseert zich in snelle en flexibele service. Het uitgebreide wagenpark bestaat uit personenwagens in alle klassen, bestel- en personenbussen, een pick-up met laadbak en twee verhuiswagens met lift. Naast reguliere verhuur innoveert AutoRent Vitesse door middel van programma’s als Call A Car (deelauto-abonnement) en My First Car (unieke huurmogelijkheid voor jongeren die net hun rijbewijs hebben). AutoRent Vitesse is onderdeel van de Vitesse Groep, waaronder ook AutoLease- en AutoBedrijf Vitesse vallen. Meer informatie: www.autorentvitesse.nl

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials