Image Alt

SioSport

Het 2eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport heeft zondag 28 mei een prima prestatie afgeleverd tijdens de tweede Dorine triathlon Almere 2017wedstrijd van het seizoen. In Almere streden de dames tijdens de Duintriathlon individueel op de sprintafstand (750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen). Yolanda Klomp, Ellen de Ruiter, Linda van der Ham en Dorine Versluis verschenen aan de start.

Dorine vertelt over het verloop van de wedstrijd: “Het was voor het eerst dit seizoen dat we in open water zwommen, dat was voor mij in ieder geval weer even wennen. Ook al was er geen extreem harde wind, er waren toch best wat golven.” Het fiets- en loopparcours gingen verder prima. “Wel was het erg warm tijdens het lopen. Gelukkig niet zo’n hete dag als gisteren, maar toch nog steeds warm genoeg.” De organisatie had zich hier goed op voorbereid door tijdens de loopronde twee drinkpunten in te richten.

“Op dit moment weten we de uitslag nog niet, maar we hadden allemaal het idee dat we als team ongeveer in de middenmoot zijn geëindigd”, vertelt Dorine. Alle teamleden kwamen ongeschonden over de finish, wat wel prettig is aangezien de spoeling momenteel dun is vanwege blessures.

Het leuke aan de wedstrijd in Almere was dat ook de 1eDivisie daar haar competitiewedstrijd had. “Een gezellige dag met elkaar dus en na afloop van onze race hebben we het 1eDivisieteam nog kunnen aanmoedigen.”

Dorine startte eerder dit seizoen in de 1eDivisie, maar dat bleek net te hoog gegrepen. “Ik heb deze winter veel rugklachten gehad, waardoor ik tien weken niet heb kunnen trainen. Wellicht is het weer een hernia geweest of spit. Mijn rug zal voor mij waarschijnlijk altijd een zwakke plek blijven. De 1eDivisie kan ik op dit moment dus niet aan, maar hopelijk kan ik wel het hele seizoen meedraaien in de 2eDivisie.”

Later op de avond werden de uitslagen bekend: het 2eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport eindigde zondag overall op een 18e plek (van de 24).

Post a Comment

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About