Trainingsweek Lanzarote 24 februari tm 3 maart 2013

Trainingsweek voor wielrenners/triathleten m/v op Lanzarote

Trainen onder de Spaanse zon om de eerste kilometers te maken voor het seizoen 2013. In week 9 zondag 24 februari tm zondag 3 maart 2013 organiseert Sione Jongstra een week voor wielrenners/triathleten  op Lanzarote.

Het accent in deze trainingsweek ligt op fietsen, maar triathleten kunnen ook aanhaken. Je hebt de mogelijkheid om zelf je eigen trainingsschema te hanteren of om het trainingsschema te volgen van Sione. Elke dag kan er bij een van onderstaande ritten aangehaakt worden en voor de triathleten organiseert Sione ook 2 zwemtrainingen en een looptraining.

De fietsritten zien er als volgt uit:

Dag 1 Vlucht en aankomst. ‘s Avonds bespreking van het programma.
Dag 2 2,5 uur duur
Dag 3 4 uren duur
Dag 4 Kracht heuvelop
Dag 5 1,5 uur losfietsen of rustdag
Dag 6 3 uren duur
Dag 7 Koninginnerit 5-6 uren
Dag 8 Reisdag

 

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld.

Overig

Op verzoek kan ik ook iets vertellen over voeding, periodisering etc.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Vitalclass. De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement. Een supermarkt zit om de hoek.

Kosten
De kosten voor deze sportieve week zijn 525,- euro op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 150,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Je krijgt dan een kamergenoot toegewezen.

Inbegrepen is:

–        2-persoons appartement met kitchenette. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast, een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje;

–        gebruik van 25 meter binnenbad

–        gebruik van fitnessruimte (ook spinning mogelijkheden bij erg slecht weer)

–        7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);

–        gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;

–        gebruik van sauna;

–        transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote (eigen fiets 20 euro extra).

Niet inbegrepen in de prijs is:

–        retourvlucht naar Lanzarote;

–        reisverzekering;

–        gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets mee nemen of ervoor kiezen een racefiets te huren (vraag naar de mogelijkheden). Speciaal voor deze reis een aanbieding: 6 dagen voor 90 euro.

Opgeven kan door het aanvragen van een inschrijfformulier via info@siosport.nl

De organisator (Sione) is geen reisorganisatie en begeleid alleen op locatie. Deelname aan dit trainingskamp geschiedt geheel op eigen risico. De organisator kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor verlies van goederen of eventueel geleden schade. De deelnemer dient zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.