Image Alt

SioSport

fietsen op lanza

Trainingsweek Lanzarote voor triathleten/wielrenners m/v 

22 februari tm 29 februari 2020

Trainen onder de Spaanse zon om de eerste kilometers te maken voor het seizoen 2020. Van zaterdag 22 februari tm zaterdag 29 februari 2020  (aankomst en vertrek op vrijdag ook mogelijk) organiseert Sione Jongstra een week voor triathleten/wielrenners  op Lanzarote.

Het accent in deze trainingsweek ligt op fietsen, maar voor de triathleten worden er ook een looptechniek en zwemtrainingen georganiseerd. Je hebt ook de mogelijkheid (in overleg) om zelf je eigen trainingsschema te hanteren.

De loop- en fietstrainingen zullen in groepen gebeuren, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan trainen. Voor het zwemmen zijn er ook verschillende schema’s.

De week ziet er ongeveer als volgt uit:

OchtendMiddagAvond
Dag 1Reis en aankomstZwemtraining (techniek)Programma
Dag 2Fietsen afstellen en
fietsen 1,5-2 uren
LopenPeriodisering
Dag 3Fietsen 3 urenLange rit groep 2:
4-5 uren
Dag 4Rustige zwemtrainingRUSTDAG
Dag 5Corestability en
Fietsen 3 uren
Koppeltraining 3x F-L
Dag 6Fietsen 3 urenLange rit groep 2: 5 uren
Dag 7Zwemmen 7-8:30einde ochtend
Trailrun
Dag 8Terugreis

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld.

Op de zondagavond zal er een lezing worden gegeven over periodisering. Verder kan je de hele week vragen stellen over triathlon gerelateerde topics. Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar banen worden afgehuurd en de zwemtrainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten De kosten voor deze sportieve week zijn 659,-  euro op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen fiets 25 euro extra)
  • speciale editie Trainingsweek Lanzarote 2020 – Siosport fietshandschoentjes

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • huur fiets. Je kunt je eigen fiets mee nemen (25 euro extra transferkosten hotel vv)  of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor speciale prijs van 119 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor ervaren triathleten/fietsers vanaf 18 jaar. Deze week loopt parallel aan de trainingsweek voor families. Echter er wordt in verschillende groepen getraind.

Hoewel de documentatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden, vergissingen, zet- en drukfouten.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials