Van donderdag 14 tm donderdag 21 maart of zondag 24 maart organiseert Siosport voor de negende keer een sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. 

Nieuw: taper na de week een paar dagen en sluit af met de Tri122! 

groepsfoto Siosport vrouwen trainingsweek Lanzarote 2017Het accent van de trainingen ligt  op zwem-, fiets- en looptechniek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen in de groep te trainen. Er zijn verschillende ochtend/avondprogramma’s waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende onderwerpen, zoals periodisering(trainingsopbouw) en rompstabiliteit.

Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

Dag 1 Vlucht en aankomst. Zwemtraining. ‘s Avonds bespreking van het programma.

Dag 2 Fietsen 1,5- 2 uur + looptraining techniek

Dag 3 Rompstabiliteit +  Wissel- en koppeltraining fietsen-lopen

Dag 4 Vrije dag/Rust dag

Dag 5 Zwemmen in zee en Fietstraining 2-3 uurtjes (in 2 niveau groepen)

Dag 6 Lange fietsrit met koffie/lunch stop

Dag 7 Driekamp (zwemmen-fietsen-lopen)

Dag 8 Reisdag

Optioneel

Dag 8 + Dag 9 actief/passief herstellen en/of taperen

Dag 10 Deelname Tri122 individueel of in team

Dag 11 Reisdag

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Verder zal er een lezing gehouden worden over een (door de groep) nader te bepalen triathlon gerelateerd onderwerp.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten

De kosten voor deze sportieve week zijn 629,-  euro voor de week (799,- euro 11 dagen) op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij (voor de 11 dagen 240 euro). Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen fiets 25 euro extra)
  • speciale editie Trainingsweek Lanzarote 2019 – Siosport mouwstukken

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • inschrijving Tri122
  • gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets (25 euro extra voor hotel transfer vv)  mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 119 euro voor 6 dagen (175 voor 9 dagen). Let op er is een toeslag van circa 40 euro als je een huurfiets in de wedstrijd wilt gebruiken.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het bovenstaand schema moet je niet afschrikken.  De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters. Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken. Hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe voordeliger de vluchten.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl
rompstabiliteit lanzarote Biosport

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials