fietsfoto week lanzarote vrouwen maart 2015
engels vlag

Van zaterdag 6 tm zaterdag 13 november 2021 organiseert Siosport de jaarlijkse sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. 

Ondanks de onzekerheid omtrent het Covid-19 virus, heeft Sione besloten de organisatie voor de elfde editie door te schuiven naar november. We moeten positief blijven en er vanuit gaan dat we na de zomer weer meer bewegingsvrijheid hebben en weer kunnen reizen. In overleg met de verschillende partijen is Siosport tot mooie covid-19 annuleringsvoorwaarden gekomen. Bij annulering vanwege vernieuwde maatregelen ivm het Covid-19 virus, krijg je de reissom minus 25 euro administratiekosten retour.

groepsfoto Siosport vrouwen trainingsweek Lanzarote 2017
Groep 2017

Het accent van de trainingen ligt  net als voorgaande jaren op zwem-, fiets- en loopgebied . Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen volgens het weekprogramma in de groep te trainen.

Programma:

OchtendMiddagAvond
Dag 1Reis en aankomstZwemtraining
(techniek)
Programma
Dag 2Fietsen afstellen
en fietsen 1,5-2 uren
Trailrun
Dag 3
Corestability & fietsrit 3
uren
Zwemmen zeeWorkshop bepaald
door deelneemsters
Dag 4
Rustdag
Dag 5Zwemmen 1-1,5 urenFietsen Heuveltraining
aansluitend lopen
Dag 6Lange fietsrit met
lunchstop
Dag 7Driekamp
Dag 8Terugreis

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

Kosten

De kosten voor deze sportieve week zijn 689,-  euro voor de week op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 175,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding;
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen fiets 25 euro extra)
  • speciale editie Siosport Trainingsweek Lanzarote 2021 – fietssokken

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets (25 euro extra voor hotel transfer vv)  mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 120 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het bovenstaand schema moet je niet afschrikken.  De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters (maximaal 14). Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl. Voor inschrijving vul het onderstaande inschrijfformulier in.

Via onderstaande link vind je een compilatie van de week in 2020 (vóór Corona):

Inschrijfformulier:  • iDEAL


Totaal

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials