Eindelijk maar toch is mijn website dan weer in de lucht. Niet meer onder www.sionejongstra.nl maar www.siosport.nl. Per 1 januari ben ik de eigenaresse van Siosport.

De activiteiten die ik doe onder Siosport kan je terugvinden op deze site. Verder zal ik onder het kopje blog af en toe iets vertellen over mijn werkzaamheden en ook mijn eigen activiteiten op het sportieve vlak.

Onder over Siosport kan je terugvinden wat mijn (met name sportieve) achtergrond is en hier zal ik mijn huidige sportactiviteiten beschrijven.

Het doel voor 2013 zal zijn om andere mensen te helpen in het bereiken van hun sportieve doelen en om mensen aan het bewegen te brengen en plezier in sporten te geven. 

Daarnaast wil ik zelf met het Hellas Dames Team weer een mooi resultaat neerzetten in de Eredivisie Triathlon en wielerkoersen  rijden voor Jan van Arckel. Een ander doel dat ik me gesteld had voor 2013 is inmiddels behaald. Samen met mijn moeder (Anneke Jongstra), die nog twee schaatsvriendinnen meenam, naar de Weissensee. Zij voor de 100 en ik voor het kruisje (200 kilometer)! Ondanks de slechte omstandigheden en het kleinste rondje ooit, hebben we samen ons doel behaald. Een unieke en mooie ervaring.

weissensee

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials